CALON PRAGMATIS


duit ora duit

parte ora parte

klompok ora klompok

organisasi ora organisasi

warna ora warna

panggonan ora panggonan

korup ora korup

garong ora garong

ngyai ora ngyai

butuh ora butuh

Sekirane beda ora usah pada padu, padu cocot, padu karep, padu jotos, padu duit, paduduan. Sing biasa baen ora usah lebaym emut umur, emut liane. Kritis perlu tapi ora usah ngantikan kriting. Daripada gawe stress mendingan gawe fresh, kepenak neng awak ora nabaih musuh, apamaning nambah utang. Pilih baen sing paling pas, paling cocok, paling tepat, paling bisa, paling cerdas, lan paling ngrakyat. Inyong karo sampean beda tapi tetep satu jua, kemutan mbok??? [az]

About PERCA ONLINE

an organization studies to make a change with movement together in purwokerto

Posted on Januari 19, 2013, in BERITA and tagged . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: